چطور در دایرکت اینستاگرام فروش 3 برابری داشته باشیم؟
فروش ۳ برابری در دایرکت اینستاگرام
با روی کار آمدن اینستاگرام و راه اندازی فروشگاه های آنلاین، بحث فروش در اینستاگرام بسیار پر رنگ شد زیرا داشتن فروشگاه، محصول و خدمات یک طرف ماجرا است و سوی دیگر آن مربوط به فروش است. اگر محصول یا خدماتی وجود داشته باشد و فروشی اتفاق نیفتد، سودی هم به دست نمی آید و یکی از راه های فروش در اینستاگرام که اگر به درستی انجام شود، نتیجه مطلوبی را رقم می زند، فروش در دایرکت است. فروش ۳ برابری در دایرکت اینستاگرام به راحتی امکان پذیر است و تنها باید با رعایت اصول و نکات آن انجام گیرد.
بسیار با اهمیت است که افراد با ارائه محصول یا خدمات خود، سودی از راه اینستاگرام کسب کنند و این به میزان تخصص فروشنده بستگی دارد زیرا زمانی که فروشنده رفتار حرفه ای نداشته باشد، مشتری خریدی انجام نخواهد داد. در این مقاله ما فروش ۳ برابری در دایرکت اینستاگرام را به شما آموزش می دهیم. اگر شما هم به فکر فروش در دایرکت اینستاگرام هستید پس این مقاله را از دست ندهید.
استراتژی های غلط برای فروش در دایرکت اینستاگرام
دو نوع استراتژی غلط در مورد قیمت دادن در دایرکت اینستاگرام وجود دارد که اکثر فروشندگان غیرحرفه ای از آن استفاده می کنند و در نهایت فروشی اتفاق نمی افتد. اولین استراتژی غلط به این صورت است که مشتری قیمت را می پرسد و فروشنده در دایرکت با یک عدد به او پاسخ می دهد. به طور مثال مشتری می پرسد که قیمت این کفش چند است و فروشنده می گوید ۴۵۰ هزار تومان و یا نهایتا می گوید سلام قابلی ندارد ۴۵۰ هزار تومان و این یک استراتژی غلط است.
دومین مورد مربوط به زمانی است که فروشنده تصور می کند اگر دیر قیمت بدهد و کمی مشتری را معطل کند، فروش بهتری خواهد داشت و به همین دلیل شروع به توضیح در مورد ویژگی های محصول می کند و مشتری ممکن است دچار حس بدی شود زیرا توجهی به خواسته وی نشده و او این برخورد را مطلوب نمی داند. با توجه به توضیحات ارائه شده می توان نتیجه گرفت که این دو استراتژی غلط هستند و باید از راه های دیگری برای فروش در دایرکت استفاده کرد.
استراتژی درست برای فروش ۳ برابری در دایرکت اینستاگرام
بهترین کار این است که شما به عنوان فروشنده در ابتدای کار به مشتری قیمت بدهید اما در ادامه باید استراتژی های مخصوصی را به کار ببرید تا فروش ۳ برابری در دایرکت اینستاگرام اتفاق بیفتد. در ادامه مقاله به بررسی هر کدام از این استراتژی ها می پردازیم.
-
استراتژی اول: قیمت + سوال
مثلاً فرض کنید شما در کار فروش و اجرای کاغذ دیواری هستید و مشتری از شما قیمت می خواهد، بهتر است که یک قیمت پایه به او بدهید و سپس از او بپرسید که:
«کاغذ دیواری را برای منزل می خواهید یا دفتر کار که بتوانم شما را خیلی بهتر راهنمایی کنم تا بهترین تصمیم را بگیرید»
با گفتن این جملات یک ارتباط اولیه شکل می گیرد و حسن نیت شما نیز به مشتری ثابت می شود. همچنین به این نکته توجه داشته باشید که زمانی می توانید کنترل فضا را به دست بگیرید که پرسشگر حرفه ای باشید و اجازه ندهید که مشتری مدام از شما سوال بپرسد.
-
استراتژی دوم: قیمت + ویژگی های محصول
در ابتدا شما باید به مشتری و درخواست او احترام بگذارید پس در وهله اول یک قیمت پایه به مشتری بدهید و سپس راجع به متغیرهای قیمتی محصول صحبت کنید. مثلاً اگر طراح لوگو هستید بگویید که:
«قیمت پایه این است اما با توجه به اتودهایی که می زنیم، تصویری بودن و یا تایپو گرافی بودن کار، قیمت متغیر میباشد. شما بفرمایید که چه نوع تغییری در نظر دارید که خیلی بهتر شما را راهنمایی کنم»
-
استراتژی سوم: قیمت + فوریت
به طور کلی یک کسب و کار پویا در ماه یک کمپین برگزار می کند و بهتر است همین یک کمپین باشد و تعداد آن کم یا زیاد نشود و همچنین این کمپین هر بار باید برای یک محصول خاص باشد نه اینکه برای همان محصول قبلی کمپین در نظر گرفته شود. شما برای مشتریانی که قیمت محصولات و خدمات را می پرسند، باید فوریت ایجاد کنید تا در کمپین و جشنواره ها نسبت به خرید اقدام کنند و این فوریت ها باید مدت زمان ۴ یا ۵ روزه در یک ماه داشته باشند تا فروش ۳ برابری در دایرکت اینستاگرام اتفاق بیفتد.
فوریتها می توانند در انواع مختلفی باشند، به عنوان مثال برای فوریت در قیمت می توانید به مشتری بگویید:
«حالا که از این طرح، مدل یا پکیج خوشتان آمده است به اطلاعتان می رسانم که فقط تا امشب فرصت تهیه این محصول با این قیمت را دارید»
یا مثلاً برای فوریت در تعداد می توانید بگویید که:
«از این مدل فقط سه عدد یا یکی باقی مانده است»
و البته این به شرطی است که واقعا موجودی انبار شما همین تعداد باشد.
-
استراتژی چهارم: قیمت + پکیج همراه
بسیاری از فروشگاه ها مثل پوشاک، می توانند در کنار محصولی که مشتری قیمت آن را پرسیده است، یک ست یا پکیج همراه معرفی کنند. به طور مثال وقتی مشتری قیمت مانتو را از شما پرسیده است، علاوه بر اینکه قیمت مانتو را به او می گویید، یک ست کیف و کفش برای آن مانتو را هم به مشتری معرفی کنید. حتی می توانید یک عطش فوریتی هم ایجاد کنید مثلا بگویید:
«اگر شما با این محصول، فلان ست را نیز خریداری کنید این مقدار تخفیف برای شما در نظر گرفته می شود»
-
استراتژی پنجم: قیمت + بودجه
پنجمین استراتژی فروش ۳ برابری در دایرکت اینستاگرام به این صورت است که قیمت را به مشتری می گویید و سپس از وی می پرسید که: «جسارتا شما قصد دارید برای این محصول یا خدمات چه مقدار هزینه کنید تا من متناسب با بودجه ای که دارید شما را راهنمایی کنم»
راز فروش ۳ برابری در دایرکت اینستاگرام
برای داشتن فروش خوب در دایرکت اینستاگرام، باید استراتژی های گفته شده را به دقت بررسی کنید و در زمینه کاری خود از آنها بهره ببرید. راز فروش ۳ برابری در دایرکت این است که شما در برقراری ارتباط با مشتری در غالب استراتژی های گفته شده اقدام کنید و پس از هر ارتباط اشتباهات خود را بررسی کرده و از تکرار آنها خودداری نمایید.
دیدگاهتان را بنویسید